Start hier, binnenkort meer info.

 

Koeky

het platform voor jou, hier kun je regionale kortingsbonnen vinden in de vorm van dagdeals of dalurenkorting. De manier om met korting, kennis te maken met de producten of diensten van bedrijven.

 

Maar er is meer;

 

Start

In het gedeelte start zijn drie optie's, de start gids met info over de site, de zoekfunctie, en de mogelijkheid tot uitnodigen.

 

Promo

In promo presenteren bedrijven zich, wanneer een bedrijf een kortinsbon heeft dan wordt dit vermeld op hun pagina.

 

Deals

In de rubriek deals een presentatie van leuke gadgets, algemene dagdeals en een pagina voor het vergelijken van kosten van producten of diensten die u mogelijk gebruikt.

   
                                                     Algemene dagdeals
   
   

 

                                                                           Gadgets

Koeky-shop

Vergelijken

 

Coupon

In deze rubriek vindt je regionale dagdeals en dalurenkorting, leuk toch als dit je eerste kennismaking is met een bedrijf!

 

Ondernemer

Dit gedeelte is voor ondernemers, wil je een advertentie plaatsen in het marktplaats gedeelte als particulier, bijv: hulp bij onderneming starten of voor het zoeken naar een baan, etc. dan kan dat hier. 

 

 

Boeken

Marktplaats

 

 


 

 

 

Enquetes

 

Enquêtes worden gebruikt om gegevens te verzamelen over een specifiek onderwerp of thema. Ze stellen onderzoekers en bedrijven in staat om informatie te verzamelen over de mening, ervaringen,  van een specifieke doelgroep.

Enquêtes kunnen worden gebruikt om inzicht te krijgen in de behoeften en verwachtingen van klanten, om de tevredenheid van producten en/of diensten

Door enquêtes uit te voeren, kunnen bedrijven en organisaties hun klanten beter informeren en beter aansluiten bij de behoeften van hun doelgroep.

 

 

Blog

In het bloggedeelte de nieuwste artikelen o.a. over dagdeals etc.

Blogs zijn populair geworden vanwege hun toegankelijkheid en het feit dat

Het doel van een blog kan ook verschillen, van het delen van persoonlijke interesses tot het promoten van producten of diensten.

nieuwe artikelen of posts worden gepubliceerd.

 

 

Forum

Een forum is een online platform  waar gebruikers berichten kunnen plaatsen, deelnemen aan discussies en contact hebben met elkaar over verschillende onderwerpen. Het kan een plaats zijn waar mensen vragen stellen, ideeën delen of discussiëren met anderen die dezelfde interesses hebben. Meestal zijn forums georganiseerd in categorieën of onderwerpen, en gebruikers kunnen reageren op berichten binnen die categorieën. Forums zijn overzichtelijk, bestaan al sinds de beginjaren van het internet en blijven een populaire manier voor mensen om online met elkaar in contact te komen.

 

Video

Als bezoekers een video-website bezoeken, zien ze een verscheidenheid aan video's die beschikbaar zijn om te bekijken. Dit kunnen  video's die gerelateerd zijn aan specifieke onderwerpen of interesses.

Naast de video's zelf, zien bezoekers vaak ook aanbevelingen voor andere video's op basis van hun kijkgeschiedenis en voorkeuren. Dit helpt hen om nieuwe video's te ontdekken die ze misschien leuk vinden.

Bezoekers kunnen ook functies vinden zoals de mogelijkheid om video's te delen met vrienden en familie via sociale media. 

 

Loterij

Onze leden doen gratis mee met een leuke loterij die regelmatig start en afwiselende producten heeft.

 

 

 

Nog geen gratis lid, meld je dan hier aan;

Aanmelden

 

 

Wilt u vrienden, kennisen, collega's of familie uitnodigen voor deze site! 
Graag! ook bij Koeky waarderen wij dat, dus bij voorbaat dank!

Uitnodigen

Waar is wat?

Iconen verklaren met foto